ActualitateSliderSocialUltima ora

Cabinetul de Neuropsihiatrie Infantilă din cadrul SJU Târgu Jiu, redeschis

Medicul primar neuropsihiatru infantil Barbu Negreanu va oferi consultații două zile pe săptămână, în cadrul Cabinetului de Neuropsihiatrie infantilă din Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Managerul unității medicale a fost cel care a discutat cu doctorul Barbu Negreanu, medic primar neuropsihiatrie infantilă, și l-a convins să lucreze din nou în cadrul Spitalului Județean.

Barbu Negrenu va face consultații lunea și miercurea, în intervalul orar 09:00 – 11:00, putând să consulte 10 pacienți/zi în baza biletelor de trimitere.

Neuropsihiatria infantilă are drept obiect de activitate diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor sistemului nervos specific copilului şi adolescentului: paralizii cerebrale, epilepsii, tulburare reactivă de ataşament, tulburări de învăţare, tulburări de dezvoltare, autism infantil, autism virtual, deficit de atenţie, tulburare hiperkinetică, tulburările de conduită, tulburări anxioase, tulburări de dispoziţie / afective, schizofrenie, abuzul şi neglijarea copilului, tulburările consumului de substanţe, opiacee, sedative, hipnotice, anxiolitice halucinogene, amfetamine etc, evaluare psihică la copii, clasificare boli mintale, psihopatologie clinică. Neuropsihiatria infantilă este o specialitate grea, complexă şi de o diversitate copleşitoare.

Doctorul Barbu Negreanu are o experiență profesională de peste cinci decenii în slujba copiilor cu probleme neuropsihiatrice și a lucrat 47 de ani în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, fiind foarte apreciat atât de pacienți, cât și de colegii medici.

Articole similare

Back to top button