Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Verificări la DSP Gorj

În urma unor verificări efectuate de Corpul de Control al Instituției Prefectului asupra Direcției de Sănătate Publică Gorj, există câteva recomandări de care se dorește să se țină cont.

Printre lucrurile asupra cărora ar trebui să se intervină se regăsesc planificarea și exercitarea de controale la derularea programelor naționale de sănătate. Anumite contracte de finanțare ce vizează spitalele publice au fost încheiate cu întârziere, acest lucru conducând la nerealizarea acestora.

De asemenea, există și trei funcții de conducere în cadrul DSP care în acest moment nu sunt ocupate, și anume Director Adjunct pe Sănătate Publică, Șef Birou Sănătate Publica, Șef Control Inspecție și Control al Factorilor de Risc din Mediul de Viață și Muncă.

Raportul conține și mențiuni pozitive legate de verificări, aceștia prezentând anual informări privind modul de realizare a atribuțiilor, transmițând trimestrial informări despre activitatea desfășurată și bugetul pentru verificare de către Instituția Prefectului și estimările pentru anii 2022-2024, care au obținut avizul consultativ.

Articole similare

Back to top button