Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Spitalele din Târgu Jiu vor fi reabilitate

Noi proiecte au fost aprobate pentru spitalele din Târgu Jiu. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și-a dat acordul, astfel că pentru Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu s-a obținut o finanțare de 4,6 milioane de euro fără TVA. Acești bani vor fi folosiți pentru reabilitarea energetică a clădirii din strada Progresului, Spitalul 700 după cum este cunoscut, și, de asemenea, pentru Spitalul de Pneumoftiziologie de la Dobrița  a fost aprobat un proiect în valoare de 4,7 milioane de euro fără TVA pentru renovare și creșterea eficienței energetice a clădirilor.

În momentul de față, se așteaptă semnarea contractului de finanțare ce va fi urmată de demararea procedurilor de execuție a proiectului tehnic și construcția propriu-zisă.

Săptămâna trecută, a fost semnat și un contract de finanțare prin Programul Operațional Infrastructura Mare în valoare de 9,2 milioane de lei fără TVA  pentru Spitalul de Urgență Târgu Jiu. Proiectul a fost depus în primăvara acestui an și își propune reabilitarea instalației de oxigen. Banii vor fi investi pentru toate cele trei spitale.

Articole similare

Back to top button