Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Leuștean vrea să asigure tot ce ține de transport în Novaci

Dumitru Leuștean, primarul localității Novaci, a fost invitat la începutul acestei săptămâni la emisiunea “În Interes Public” de la Gorj TV, prilej cu care a punctat aspecte importante cu privire la asigurarea transportului în stațiunea Rânca. Săptămâna trecută, Leuștean a semnat contractual de execuție pentru două autogări, urmând ca lucrările să înceapă. Următorul punct de pe lista de sarcini se referă la achiziția de autobuze.

Tot în cursul acestei săptămâni primarul de la Novaci are stabilite întâlniri cu reprezentanții firmelor care asigură transportul pe cablu pentru domeniul schiabil de la Rânca. Analiza va dura 3 zile, fiind luate în considerare toate aspectele de care trebuie să se țină cont în vederea găsirii celei mai bune soluții.

Proiectul care asigură transportul în această zonă este de o importanță majoră, după părerea edilului. Întrebat ce cuprinde mai exact acest proiect, Leuștean a menționat transportul pe cablu cu telegondolă din Novaci până în stațiunea montană Rânca cu varianta de a face legătura cu Voineasa și 25 km de pârtie în respectiva zonă.

Articole similare

Back to top button