Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

“Rroma Style” la Târgu Jiu

Joi, 2 iunie 2022, a avut loc a doua ediție a Festivalului de cântece și dansuri rromani “Rroma Style” la Târgu Jiu. Organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj, în colaborare cu Agenția Națională a Romilor, cu sprijinul autorităților locale și al Palatului Copiilor din municipiu, acest spectacol este un extraordinar prilej de cunoaștere a dansurilor și cântecelor rromani.

La această activitate culturală au participat elevi de la Școala Gimnazială Nr. 2, Școala Gimnazială Nr. 5, Școala Gimnazială Scoarța, Școala Gimnazială Țânțăreni, Liceul Tehnologic Bîlteni, Liceul Tehnologic Baia de Fier.

În deschiderea spectacolului, un elev al Liceului de Arte “Constantin Brăiloiu” din Tg-Jiu a susținut un concert la pianină. De asemenea, în spectacol a mai interpretat un taraf format din elevi ai Școlii Gimnaziale Godinești.

Circa 90 de elevi prezenți au fost premiați de către Agenția Națională a Romilor.

Incluziunea nu este un concept doar teoretic pentru Inspectoratul Școlar Județean Gorj, ci o  stare de normalitate, în contextul mileniului III.

Articole similare

Back to top button