Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Drăguțești – comuna fără asistați social

Comuna Drăguțești, comună aflată sub atenta conducere a primarului ion Popescu, se află printre puținele comune ale județului Gorj care la momentul actual nu dispune de persoane asistate social.

După părerea edilului, comuna este una extrem de prosperă. În această zonă cetățenii construiesc într-un ritm alert, nu este cazul de șomeri iar singurele persoane care beneficiază de ajutor social sunt câțiva cetățeni trecuți de 60 de ani care nu mai pot desfășura activități pe piața muncii.

Dorința autorităților locale este ca un număr cât mai mare de persoane să domicilieze în această comună, având din partea acestora tot sprijinul și suportul necesar. Primarul Popescu trimite garanții asupra faptului că localitatea pe care o conduce va fi în câțiva ani una dintre cele mai frumoase comune ale județului Gorj, grație oamenilor gospodari care își duc traiul de zi cu zi în Drăguțești.

Articole similare

Back to top button