Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaSliderSocialUltima ora

Târgul Meșterilor Populari Olteni

Centrul  Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Jiu a organizat astăzi o nouă ediție a Târgului Meșterilor Populari Olteni.

Tradițiile strămoșești au fost aduse în fața tinerei generații de către cei 12 meșteri populari olteni chiar în fața Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Cei care și-au expus produsele muncite cu migală și cu mult drag au mai fost prezenți și la edițiile anterioare ale târgurilor organizate de către această instituție.

Meşteri valoroşi, participanţi la târguri naţionale şi internaţionale, vin timp de trei zile pentru a expune şi vinde produsele la care au lucrat în ultima perioadă.

Au putut fi achiziționate costume populare, ceramică, bijuterii, țesături, preparate apicole, sculpturi în lemn, turtă dulce, articole prelucrate din piele.

Participă meșteri populari din județele Gorj, Argeș, Vâlcea și Alba.

Pasionaţii de obiecte unice, realizate cu pricepere de meşteri populari au fost așteptați cu mult drag în fața sediului Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Pentru a profita de ocazia de a cumpăra produse făcute cu bun gust de către cei care păstrează tradițiile în Oltenia.

Articole similare

Back to top button