Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Scandal în FNME.

De câteva zile bune în interiorul Federației Naționale Mine Energie mocnește un scandal. Ieri, vicepreședintele Sindicatului Energia din Rovinari, Manu Tomescu, a avut o ieșire dură pe pagina sa de socializare în care anunță că sindicatul din care face parte va retrage mandatul de reprezentare dat federației. În text se specifică faptul că Sindicatul Energia Rovinari a hotărât dezafilierea de la FNME.

“Către FNME

În atenția Biroului Executiv,

Vă informăm că Sindicatul Energia Rovinari vă retrage mandatul de reprezentare în negocierile colective și comisiile administrație-sindicate, bazate pe parteneriat social cu S.C.E.Oltenia S.A, și cu toate instituțiile, organismele și agențiile publice, cu care FNME colaborează în vederea promovării intereselor sindicatelor afiliate.

Menționăm că, Sindicatul Energia Rovinari a hotărât dezafilierea de la FNME din următoarele motive:

  1. Comportamentul președintelui federației, Pirvulescu Dumitru, în spațiul public, în speță a criticilor nefondate aduse sindicatului în sine de către acesta, dar și organelor de conducere ale Sindicatului Energia Rovinari;

  2. Răspunsul negativ dat de acesta doleanțelor noastre, privind îndreptarea unor inechități existente în C.C.M, la nivel S.C.E.Oltenia S.A, precum limitele de salarizare și zilele suplimentare la concediile de odihnă;

  3. Poziționarea președintelui Pirvulescu Dumitru, pe tot parcursul anului 2021, împotriva adoptării legii 197/2021, acesta invocând public fel și fel de aberații, cum ar fi: “este o utopie”, “este neconstituțională”, “este o gogoșă electorală”.”

Sindicatul Energia Rovinari a anunțat faptul că “Începând de astăzi, 12 mai 2022, Sindicatul Energia Rovinari este afiliat la Federația Sindicatelor Libere și Independente “Energetica”.”

Articole similare

Back to top button