Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Cupa Narciselor

După o pauză de doi ani cauzată de pandemia de Coronavirus, iubitorii de buggy și cross mountain bike au revenit pe teren. Aceștia au avut prilejul de a-și expune capacitatea și îndemânarea la “Cupa Narciselor 2022”, eveniment aflat la cea de-a XX-a ediție care a avut loc în cursul zilei de ieri, 8 Mai, la Preajba.

Organizarea acestei competiții a devenit o tradiție și se desfășoară anual în cadrul Sărbătorii Narciselor, sărbătoare organizată de Primăria Municipiului Târgu-Jiu.

Evenimentul a fost susținut  la bine cunoscuta Bază Sportivă de Auto-Motocross din localitatea Preajba. Competiția a fost una intensă, în cadrul acesteia regăsindu-se participanții de la concursul de cross mountain bike, demonstrații spectaculoase cu mașini buggy și o expoziție de autoturisme de competiție. În cadrul festivităților spectatorii au avut parte de tombole și multe alte surprize și, desigur, activități interactive cu sportivii ACS Raideri.

Articole similare

Back to top button