Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Ploaie și averse în Gorj!

În Gorj ziua de mâine vine cu averse și furtuni cu fulgere, mercurul în termometre ajungând la maxime 22 grade Celsius. Noaptea, mercurul în termometre va ajunge la 10 grade Celsius.
Mâine la Târgu Jiu, vom avea averse cu furtuni și fulgere, temperatura va ajunge la valorea de 22 grade Celsius. Noaptea minimele vor ajunge până la 10 grade Celsius.
La Motru, maxima de mâine va ajunge la valoarea de 22 grade Celsius și va ploua. Seara termometrele vor indica valori de 10 grade Celsius.
La Bumbești Jiu, ziua de miercuri va fi ploioasă, temperatura maximă ajungând la 20 grade. Seara mercurul din termometre va scădea, fiind înregistrate valori de 10 grade Celsius.
La Novaci maxima de mâine va avea valori de maxim 20 grade ziua și va ploua. Noaptea va fi predominată de o minima de 10 grade Celsius.
În Rovinari ziua de miercuri ne aduce ploaie și maxime de 22 grade Celsius. Seara, valoarea minima, o să scadă până la 10 grade Celsius.

Articole similare

Back to top button