Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Un loc de muncă este mult mai util decât un ajutor social ocazional

Căutarea investitorilor nu se face așteptându-i cu secretara afară și spunând Puteți intra! ”. Acesta a fost răspunsul deputatului USR Gorj, Radu Miruță, întrebat ce anume ar trebui făcut pentru ca cetățenii să nu mai părăsească municipiul Târgu-Jiu în detrimentul unui oraș mai dezvoltat.

În cadrul interviului de ieri Miruță a punctat problema majoră cu care se confruntă în momentul de față orașul Târgu-Jiu și anume lipsa locurilor de muncă. Faptul că în orașul lui Brâncuși nu sunt atrași investitori care să dezvolte afaceri și automat să genereze activitate pentru populație, acest lucru determină numărul mare de șomeri și de persoane care nu activează pe piața muncii. De asemenea, deputatul USR este de părere că această căutare a investitorilor trebuie realizată în mod activ, prin “scanarea” activităților derulate în Târgu-Jiu și a profilurilor oamenilor care pot presta activități, urmând ca apoi să fie identificați posibilii investitori. Un loc de muncă pentru o persoană cu o situație financiară precară este mult mai util decât un ajutor social acordat ocazional a cărui valoare nu este suficientă pentru traiul de zi cu zi.

Articole similare

Back to top button