Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Morega trage semnale de alarmă

În cadrul conferinței de astăzi, Dan Ilie Morega – directorul Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice – a ținut să atragă atenția asupra mai multor aspecte care, după părerea acestuia, nu sunt favorabile județului Gorj.

Morega susține că este nevoie de o preocupare mult mai mare din partea Consiliului Județean cu privire la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, locul întâmplărilor nefaste din cauza cărora suntem dați drept un exemplu negativ.

Pe partea de învățământ, Morega afirmă că este necesară o conlucrare foarte activă cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj, întrucât rata de abandon școlar este foarte mare iar o mare parte a școlilor au o situație deplorabilă.

De asemenea, directorul Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice a ținut să menționeze faptul că Partidul Național Liberal și-a încetat existența din punctul său de vedere, amintind de o conferință anterioară pe care a susținut-o, conferință în care prezicea faptul că mandatul de președinte PNL al lui Florin Cîțu va avea o durată scurtă. Aceleași afirmații se pare că le-a făcut și despre Dan Vîlceanu care a demisionat recent din funcția de Secretar General.

Mai mult decât atât, Morega este de părere că în Gorj în fruntea Partidului Național Liberal, cel mai potrivit este nimeni altul decât primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, persoană cu profesie liberală ce ar putea conduce înspre bine PNL-ul.

Articole similare

Back to top button