Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Aproximativ 1000 de elevi absenți la simularea la Limba Română

Astăzi, 28 martie, a început simularea pentru examenul de Bacalaureat la clasa a 12-a. Prima probă a fost cea la disciplina Limba și Literatura Română, urmând proba la Matematică și disciplina la alegere conform profilului.

Proba de astăzi a fost una surprinzătoare în ceea ce privește prezența elevilor. În județul Gorj se regăsesc în momentul de față 3218 elevi înscriși să susțină această probă, din care un număr de 840 de elevi au absentat.

Printre unitățile școlare care au avut un număr foarte mare de elevi absenți la simularea de astăzi se regăsesc Liceul Tehnologic Bârsești cu 152 de absenți dintr-un total de 161 de elevi, Liceul Auto “Traian Vuia” cu 144 de absenți din 162 de elevi și Liceul Tehnologic “Henri Coandă” Târgu-Jiu cu 74 de absenți din 84 de elevi înscriși. Nici la Liceul Tehnologic Turburea situația nu se prezintă mai bine, din 56 de elevi înscriși prezentându-se la simulare doar 4.

La polul opus, se situează Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu, Colegiul Național Tudor Vladimirescu și Colegiul Național Spiru Haret unde numărul absenților nu a fost mai mare de 5.

Un caz îmbucurător a fost și cel al Colegiului Tehnic Gheorghe Magheru unde, din 94 de elevi, a absentat unul singur.

Articole similare

Back to top button