Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

PNL a fuzionat cu ALDE

Iei, în ședința biroului executiv a PNL, s-a semnat un angajament prin care liberalii susțin creșterea procentului din PIB alocat pentru cheltuielile din apărare la 2,5 %.

„Astăzi în BEx au fost câteva subiecte importante, eu zic că cele mai importante au fost angajamentul pe care l-am semnat la PNL pentru a susţine alocarea de la buget de 2,5% din PIB pentru cheltuieli de Apărare. Este un angajament pe care PNL l-a luat şi îl va propune în coaliţie. Al doilea lucru, cu unanimitate de voturi a fost aprobat protocolul de fuziune cu ALDE”, a declarat preşedintele PNL, Florin Cîţu, marţi, după şedinţa BEx.

Protocolul de fuziune cu ALDE a fost aprobat în unanimitate.

La începutul anului, în ianuarie, Ionuț Stroe, Purtătorul de cuvânt al PNL, anunța că a avut loc o primă întâlnire între echipele PNL și ALDE în vederea fuziunii celor două partide. Atunci, Ionuț Stroe spunea că discuțiile au avansat și că este posibil ca în scurt timp să se anunțe data Congresului în care se va valida această fuziune.

Articole similare

Back to top button