ActualitateCulturaSliderSocialUltima ora

Brâncuși comemorat la liceul tehnologic din Peștișani

“Pași pe nisipul eternității” este proiectul educațional care a avut loc astăzi la Liceul Tehnologic “Constantin Brâncuși” din Peștișani. Proiectul s-a derulat în data de 16 martie, comemorând cei 65 de ani de trecere în neființă a marelui sculptor.

În cadrul proiectului au fost expuse 4 secțiuni în care elevii s-au implicat cu mare seriozitate, ambiție și drag. Printre aceste secțiuni regăsim o parte dedicată eseurilor legate despre viața și opera lui Constantin Brâncuși și o parte care vizează  arta, fiind compusă din desene și machete. Ineditul eveniment s-a încheiat prin decernarea unor premii care au venit în urma sponsorizării din partea fundației “Valea Bistriței”.

Reprezentanții fundației “Valea Bistriței” s-au arătat foarte încântați de contribuirea la acest proiect educațional și a fost o reală plăcere să contribuie la sponsorizarea premiilor care i-au bucurat pe elevi.

Elevii s-au declarat a fi foarte încântați și chiar onorați să participe la acest proiect care vizează direct viața și opera marelui sculptor Constantin Brâncuși. Care mai de care, elevii s-au întrecut în realizarea celor mai frumoase desene, machete și eseuri, punând pe primul loc aprecierea față de marele artist, nu premiile pe care le-au obținut.

Articole similare

Back to top button