Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Brâncuși, o poveste fără sfârșit!

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj și Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”  celebrează miercuri, 16 martie, începând cu ora 16:30, la Sala de expoziție „Florin Isuf”, împlinirea a 65 de ani de la trecerea în eternitate a lui Constantin Brâncuși.

Programul va fi compus din:

  • Simple vorbe despre Brâncuși, poem care îi aparține lui Ion Cepoi
  • Vernisajul expoziției de sculptură mică în piatră de râu a lui Costel Păun, Roșiori de Vede/Teleorman; a sculptorului în piatră Ilie Alexandru; sculptor în bronz Traian Duță;
  • Evocare teatrală „Brâncuși la Tg-Jiu” – proiect și scenariu ce îi aparțin lui Ion Cepoi

Sculptorul în piatră, Ilie Alexandru a participat la mai multe ediții ale taberei de sculptură GORJFEST, organizate de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, demonstrând că are viziuni deosebite în sculptură.

Sculptorul Traian Duță din Curtea de Argeș este cunoscut la nivel național și internațional pentru lucrările sale în bronz de mari dimensiuni. Sculptorul se poate mândri cu un portofoliu cu lucrări destul de impresionat și nu este la prima expoziție organizată de CJCPCT Gorj.

Costel Păun este singurul sculptor care transformă în artă piatra de râu, având numeroase expoziții naționale și internaționale.

Articole similare

Back to top button