Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Ușile policlinicii închise. Mamă indignată.

În cursul acestei zile, o mămică din Târgu-Jiu și-a exprimat indignarea cu privire la Ambulatoriul de copii din cadrul Spitalului de Urgență Târgu-Jiu. Aceasta a postat pe pagina de socializare Facebook un mesaj care sună în felul următor:

”Ferească Dumnezeu, bă voi sunteți normali la cap? Cum mama dracului să țineți ușile închise în policlinică (pediatrie) și să aveți acel mizerabil de afiș că trebuie să suni să faci programare. Bă voi sunteți cu capul? Copil cu febră și durere de burtă și voi stați cu ușile închise ca la pușcărie.”

Se pare că în urma unei vizite la spital cu copilul care nu se simțea bine, mama a constatat faptul că ușile cabinetului de pediatrie din policlinică erau închise, fiind prezent un afiș cu două numere de telefon la care trebuie sunat în vederea unei programări. De asemenea, această mamă ar fi trebuit să se prezinte la camera de gardă al cărei acces se face prin curtea Spitalului Județean, declară purtătorul de cuvânt din cadrul SJU Târgu-Jiu, Mihaela Țicleanu.

Articole similare

Back to top button