Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

ADIS Gorj a mărit taxa de salubrizare. Din nou.

În urma hotărârii NR. 8 din data de 3 martie 2022 adoptată de operatorul de salubrizare ADIS Gorj, a fost majorată taxa pentru efectuarea serviciului de salubrizare. Dacă inițial s-a stabilit ca tariful acestui serviciu să fie de 5 lei/persoană/gospodărie, astăzi discutăm de o valoare de 8 lei.

Se pare că nu toți primarii din Gorj sunt de acord cu această nouă modificare în regimul tarifului de salubrizare. Liviu Cotojman, primarul localității Roșia de Amaradia este complet nemulțumit de majorarea taxei.

Există și cazul unor primari, cum este Ion Bârcă, primarul comunei Turburea, care a hotărât să nu apeleze la acest operator ci să ridice deșeurile menajere prin serviciul public care este gratuit pentru cei care aruncă gunoiul selectiv.

Răspunsul directorului ADIS Gorj este că primarii care în prezent se arată nemulțumiți nu au participat la adunarea generală în care a fost adoptată această măsură și în același timp prezenta taxă este cea mai mică valoare pe care o plătesc cei din Gorj comparativ cu alte zone în care taxa depășește suma de 10 lei.

Articole similare

Back to top button