Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Se reiau “Zilele Comunei” în județul Gorj

Dansul și muzica reprezintă tradiții importante care sunt susținute chiar și în ziua de astăzi, tradiții fără de care evenimentele importante pe care le trăim nu pot avea loc.

Pentru a păstra în continuare aceste tradiții, multe comune ale județului Gorj organizează anual “Zilele Comunei”, evenimente care îi bucură și îi destind pe localnici. Deși situația pandemică a reprezentat un impediment în organizarea evenimentelor de tot felul, anul acesta lucrurile se schimbă. De la Mădălin Paliță, primarul comunei Dănești, și Laurențiu Turcilă, primarul comunei Lelești, aflăm faptul că anul 2022 vine la pachet cu desfășurarea acestor activități culturale, atât cât va permite relaxarea restricțiilor de protejare împotriva virusului Covid.

Ambii primari susțin faptul că acest prilej este ideal pentru ca oamenii să “răsufle ușurați” după o lungă perioadă de restricții care părea că nu se mai sfârșește.

Articole similare

Back to top button