Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Drumuri impecabile – obiectivul primarului din Cărbunești

Anul 2021 a reprezentat un an încărcat pentru orașul Târgu Cărbunești și primarul Dănuț Birău ne informează cu privire la faptul că nici anul 2022 nu este mai prejos.

Pentru ca lucrurile să meargă bine, evident că este nevoie de “drumuri bune”. Anul anterior s-a soldat cu reabilitarea a 5 km și jumătate de drumuri care au fost asfaltate iar pentru 2022 planurile abia au început. Edilul își propune să continue derularea investițiilor începute anul anterior, fiind alocați astfel în bugetul investițional atât bani de la bugetul local cât și bani obținuți în urma depunerii documentației necesare recepționării fondurilor europene și guvernamentale.

Anul acesta, primarul Birău dorește asfaltarea unei porțiuni de 7 km, mai exact în satele Cojani, Curteana, Crețești și Pojogeni. Aflându-se la al doilea mandat, obiectivul său este asfaltarea în proporție de 90% a drumurilor ce intră în componența Cărbuneștiului.

Articole similare

Back to top button