Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Veste bună pentru Gorj!

Celebrul drum expres Craiova – Târgu Jiu este finanțat. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat în cursul zilei de ieri că “Am semnat astăzi contractul pentru finanțarea din fonduri europene a studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru Drumul Expres Craiova -Târgu Jiu.

Valoare angajamentului din POIM (2014 -2020) este de 27,5 milioane de lei.

Este un pas important pentru proiect deoarece arată decizia Comisiei Europene de a finanța și construcția acestui drum de mare viteză.”

La rândul său, Mihai Weber, Președintele PSD Gorj, cel care și-a asumat acest proiect, a scris pe pagina sa de socializare că drumul expres Craiova – Târgu Jiu intră în linie dreaptă iar “decizia Comisiei Europene de a finanța această investiție reprezintă, pentru cei care încă se îndoiau, o garanție în plus că acest proiect se va realiza.”

Deputatul de Gorj, dă asigurări că în aceste condiții, anul 2023 este un an rezonabil în care să înceapă lucrările pentru execuția Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu.

Articole similare

Back to top button