Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Situația câștigurilor salariale în noiembrie 2021

În urma discuției de astăzi cu directorul executiv al Direcției Județene de Statistică Gorj, Vasile Păunescu, au fost prezentate câștigurile salariale aferente lunii noiembrie a anului 2021. Această prezentare a încasărilor nete și brute ale contribuabililor este realizată prin comparație cu luna octombrie a aceluiași an.

Astfel, câștigul salarial mediu nominal net în valoare de 3047 lei în luna noiembrie 2021 plasează județul Gorj pe locul 20 în clasamentul județelor ordonate descrescător. Salariul mediu nominal net este mai mic decât media la nivelul țării cu un procentaj de 16,4%, respectiv cu 598 lei. Prin comparație cu luna octombrie a anului 2021 câștigul salarial mediu nominal net înregistrează o creștere de 26 lei, ceea ce înseamnă o creștere de 0,9%. În ceea ce privește sectoarele economiei, nivelul câștigului salarial mediu net atinge valoarea de 4413 lei în agricultură, silvicultură, pescuit, ceea ce reprezintă o creștere de 15% față de luna anterioară. În industrie și construcții creșterea este de 1,9%, creștere reprezentată de valoarea de 3383 lei pentru luna noiembrie. Ultima dar nu cea din urmă categorie este cea a serviciilor unde este vorba de suma de 2804 lei, de data aceasta fiind înregistrată o scădere de 0,5%.

Articole similare

Back to top button