Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Număr record de cazuri covid

În urma discuției de astăzi cu directorul Direcției de Sănătate Publică, Narcis Stoian, acesta ne-a relatat cu îngrijorare faptul că săptămâna aceasta a fost un număr record de cazuri covid confirmate pozitiv. Media a fost de 200-230 de persoane zilnic și lucrurile nu par să se oprească aici.

În același timp, directorul ne informează cu privire la anchetele epidemiologice care nu sunt ușor de realizat întrucât necesită un volum mare de muncă și înștiințează persoanele confirmate pozitiv că vor fi sunate în cel mai scurt timp posibil pentru a putea fi stabilite măsurile de carantinare.

Totodată, situația de la ATI se menține sub control, capacitatea ocupată fiind în proporție de 60-70%. Aici ne referim la ambele spitale, atât cel din Târgu-Jiu, cât și cel din Cărbunești.

Mai mult decât atât, începând de săptămâna viitoare vor fi recepționate și sumele de bani ce vor fi puse la dispoziția centrelor de vaccinare, sume de bani aferente lunii decembrie a anului 2021. Odată cu aceste sume vor sosi și tichetele de masă pentru sfârșitul lunii noiembrie 2021 și pentru luna decembrie 2021.

Articole similare

Back to top button