Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Probleme legate de transparența privind aspectele CSM

Atâta timp cât sunt cheltuiți bani publici, destinațiile acestor sume ne privesc pe toți. Aceasta a fost concluzia generală desprinsă în urma conferinței de astăzi din cadrul USR, conferință la care au participat Valeriu Morjan, purtător de cuvânt USR, și Ion Oproiu.

Acesta din urmă subliniază importanța Clubului Sportiv Municipal Târgu-Jiu, mai exact lipsa transparenței primăriei cu privire la anumite aspecte ce țin de acest club. Ion Oproiu consideră că toți cetățenii trebuie să fie informați în momentul în care vorbim de resurse financiare publice. Site-ul primăriei prezintă mai multe ramuri sportive, ele fiind însă doar două: secția de baschet și secția de handbal. O altă problemă este legată de organigrama clubului care prezintă mai mulți angajați, numiți în funcție după nu se știe ce criterii. Există, de asemenea, mai multe fundații ale unor persoane ce fac parte din CSM și care primesc fonduri din bugetul local. Salariile efective ale angajaților ridică și ele un semn de întrebare din moment ce sunt asigurate din fondurile publice, dorind să se cunoască cu exactitate nivelul salariilor, în special cel al președintelui CSM. Desigur, nu totul se rezumă doar la bani astfel că se doresc a fi făcute publice și obiectivele președintelui CSM privind performanța și care este stadiul actual de îndeplinire al acestor obiective.

Articole similare

Back to top button