Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Facturi uriașe la Consilul Județean

Scumpirea electricității se resimte puternic de către toate unitățile și gospodăriile, iar Consiliul Județean nu a scăpat, din contră, a fost puternic ”afectat”.

Motivul pentru care facturile la electricitate pentru această instituție au prezentat sume foarte mari de achitat este faptul că în comparație cu luna decembrie a anului 2021 oferta contractuală a fost una mult mai mare. Contractul încheiat cu furnizorul este pe o perioadă de 3 luni, întrucât aceasta a fost cantitatea de consum acordată, prețul pe MW fiind de 1950, aproximativ 2000 lei.

Având în vedere faptul că activitatea Consiliului Județean se desfășoară în clădirea prefecturii, a fost luată hotărârea ca ambele instituții să funcționeze în baza aceluiași contract, cel încheiat de prefect, stabilind cota parte prin intermediul contuarelor montate în clădire. Deși consumul nu este unul foarte mare, la final de lună se resimte din plin, motiv pentru care se preferă trecerea la un tarif mai mic, negociat de M.A.I.

Articole similare

Back to top button