Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Activitate intensă pentru salvamontiști

Sfârșitul anului s-a soldat cu un mare flux de turiști care au luat cu asalt pârtiile din stațiunea Rânca. Weekend-ul acesta un număr mare dar mulțumitor de turiști au urcat în frumoasa stațiune pentru a se bucura de zăpadă și pentru a practica diverse activități de iarnă.

Din nefericire, în urma distracției și a bunei dispoziții, salvamontiștii au fost nevoiți să intervină în 6 cazuri, 4 dintre acestea produse pe domeniile de practicare a sporturilor de alunecare și 2 produse la nivelul stațiunii în cazul oamenilor care au avut probleme medicale. Dintre aceste cazuri, 3 au fost preluate de ambulanță. Mai multe detalii despre evenimentele de la Rânca ne sunt oferite chiar de către Sabin Cornoiu, președintele Salvamont România.

Anul acesta se pare că turiștii au decis să nu le aducă salvamontiștilor și surprize de genul “căutarea persoanelor rătăcite pe munte”. Persoanele aflate în stațiune nu au părăsit perimetrul acesteia, dând dovadă de prudență și responsabilitate.

În ceea ce privește recomandările pentru acest sezon, președintele salvamont atrage atenția asupra articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate, a verificării echipamentului pentru practicarea sporturilor de iarnă și recomandă, de asemenea o mare precauție în privința posibilelor avalanșe.

Articole similare

Back to top button