Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Până-n 2024, Primăria Târgu Jiu are viceprimari!

PSD și PNL sunt astăzi cele două partide care împreună cu UDMR și-au dat mâna pentru a guverna în acest moment România.

După ce alianța a fost stabilită la nivel național, organizațiile locale au început să facă “împărțeala” și în teritoriu.

Una dintre funcțiile luate în discuție în această perioadă a fost cea de viceprimar la Primăria Municipiului Târgu Jiu.

Pentru o majoritate confortabilă, după alegerile din septembrie anul trecut, Marcel Romanescu, primarul municipiului, a ales ca cel de-al doilea viceprimar să fie din rândul PRO România, în persoana lui Coica Gabriel.

În aceste zile, au circulat multe nume care vor lua locul viceprimarului Coica. Marcel Romanescu, a ținut să puncteze ce se va întâmpla cu viceprimarul.

Invitat la emisiunea „În interes public” de la Gorj Tv, Marcel Romanescu, a spus că echipa de conducere va rămâne în actuala formulă cel puțin până în 2024.

Primarul Romanescu, a mai spus că își mai dorește un mandat în fruntea primăriei, astfel că la următoarele alegeri, cu voia organizației locale a PNL, va candida din nou pentru un nou mandat. Primarul, își dorește ca echipa din conducerea primăriei să rămână aceeași până în 2028.

Articole similare

Back to top button