Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

UCB decorată de Klaus Iohannis

Profesionalismul și dăruirea echipelor de acordare a primului ajutor în caz de situații de urgență, în calitate de voluntari, a primit drept semn de apreciere din partea președintelui Klaus Iohannis Ordinul „Meritul pentru Promovarea Drepturilor Omului și Angajament Social” în grad de Cavaler pentru următoarele voci ale Universității: Avram Bogdan, Cărceanu Diana-Florina, Dărăban Ioana, Iordache Irina-Oana, Laszlo Sergiu-Ștefan, Manu Adrian, Miloicov Vlad-Bogdan, Moldoveanu Mihai-Daniel, Nandor Lorand Jozsa, Niță Maria-Cristina, Panait Valeriu, Olteanu Ionuț-Octavian, Orban Attila-Zsigmond, Roman Mircea-Cristian, Ungureanu Carina, Vornicu Dan și Zamfir Ruxandra.

Evenimentul festiv care a avut loc astăzi, 16 decembrie, la Universitatea  “Constantin Brâncuși” a serbat două evenimente de o înaltă trăire și o înaltă intensitate.  Primul eveniment vizează recunoașterea meritelor Universității pentru activitatea pe care a desfășurat-o pentru menținerea identității și dezvoltarea culturii naționale, muncă premiată prin primirea unei decorații. Cel de-al doilea eveniment este întrunirea pentru conferirea celui mai înalt titlu academic generalului maior-medic-profesor universitar-doctor Ioan Sârbu.

Mai mult decât atât, evenimentul a îmbrăcat și o haină artistică prin prezența lui Adrian Naidin care a încântat sufletele participanților cu un spectaculos număr de artă, un numă încărcat de o sensibilitate și o trăire cerească.

Articole similare

Back to top button