Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Liber la pițărăi

Odată cu relaxarea restricțiilor covid, anul acesta românii se vor putea bucura de obiceiurile și tradițiile de iarnă. Prefectul Marcel Iacobescu a declarat că localnicii vor putea desfășura activitățile specifice fiecărei zone atâta timp cât se vor respecta măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului, și anume purtarea măștii și a mănușilor și respectarea distanțării sociale. De asemenea, activitățile vor trebui să se încadreze în intervalul orar 05:00 – 22:00.

În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență prefectul Marcel Iacobescu a hotărăt ca anul acesta să fie permisă organizarea și desfășurarea în aer liber a obiceiurilor specifice sărbătorilor de iarnă. Condițiile de desfășurare trebuie să vizeze măsurile de protecție împotriva covid, mai exact păstrarea distanței sociale, purtarea măștii și utilizarea mănușilor pentru împărțirea pițărăilor.

Nu sunt specificate alte măsuri, în afară de respectarea intervalului orar 05:00-22:00. Zonele care obișnuiesc să desfășoare aceste activități în afara intervalului specificat vor trebui ca anul acesta să facă o excepție și să se plieze pe măsurile impuse în ședință.

Articole similare

Back to top button