Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Spitalul Județean de Urgență, se pregătește de valul 5!

În actualul context, în care vorbim despre valul 5, investițiile în sănătate sunt foarte importante și necesare. Astfel, Consiliul Județean Gorj, a dotat secția de Anestezie și Terapie Intensivă precum și Unitatea de primiri Urgențe cu 26 de ventilatoare mecanice noi, așa cum transmite Consiliul Județean printr-un comunicat de presă.

„Consiliul Județean Gorj continuă efortul de îmbunătățire a capacității de răspuns a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu la criza sanitară cauzată de SARS-Cov -2, având ca obiectiv atât protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de Covid-19, cât și îmbunătățirea condițiilor de tratament ale pacienților.

În acest context, luni, 06.12.2021, Secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă și cea a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu au intrat în posesia a 26 de noi ventilatoare mecanice (furnizate în baza contractului nr. 18196 din 10.11.2021, încheiat între Consiliul Județean Gorj și furnizorul declarat câștigător), care au fost repartizate după cum urmează:

– 11 bucăți / secția ATI 2 – locația din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17;

– 2 bucăți / secția UPU – locația din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17;

– 13 bucăți / secția ATI 1 –  locația din strada Progresului, nr. 18.

Dotarea cu echipamente și aparatură medicală a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu se derulează în cadrul proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul județului Gorj” (cod SMIS 138189, finanțat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020), o investiție a cărei valoare totală se ridică la 14.682.746,93 lei cu TVA, conform Contractului de finanțare nr. 356/15.09.2020.”

La sfărșitul săptămânii trecute, Spitalul Județean a mai beneficiat de 3 aparate mobile de radiologie, tot din partea Consiliului Județean Gorj.

Articole similare

Back to top button