ActualitatePoliticaSliderUltima ora

Marian Neacșu, noul Secretar General al guvernului Ciucă!

Marian Neacșu, va fi noul Secretar General al guvernului Ciucă. Acesta este propunerea PSD pentru această funcție. Anunțul a fost făcut de Marcel Ciolacu, Președintele PSD.

De menționat este faptul că această poziție a fost ocupată de Horațiu Gorun, de la PNL Gorj.

Marian Neacșu este în prezent vicepreședinte al Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE). El a fost parlamentar PSD și, în urma unui conflict cu fostul președinte Liviu Dragnea, a fost exclus din partid și s-a înscris în Pro România.

Nu a mai putut candida în 2016 pentru un nou mandat de parlamentar, deoarece instanţa l-a condamnat, în februarie 2016, la şase luni de închisoare cu suspendare, acuzaţia fiind de conflict de interese, fiindcă şi-ar fi angajat fiica la biroul de parlamentar.

Marian Neacșu a absolvit facultatea la Craiova (studii economice) și și-a început cariera la IAS Slobozia, în 1987, ca economist.

PSD-ul este partidul care va avea un număr de 42 de funcții de secretar de stat dintr-un total de 80 și 21 de prefecți dintr-un total de 42. Conducerea partidului a hotărât că aceste funcții vor fi împărțite în teritoriu în funcție de scorul pe care l-a obținut fiecare organizație în parte.

Articole similare

Back to top button