Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderUltima ora

Marian Neacșu, noul Secretar General al guvernului Ciucă!

Marian Neacșu, va fi noul Secretar General al guvernului Ciucă. Acesta este propunerea PSD pentru această funcție. Anunțul a fost făcut de Marcel Ciolacu, Președintele PSD.

De menționat este faptul că această poziție a fost ocupată de Horațiu Gorun, de la PNL Gorj.

Marian Neacșu este în prezent vicepreședinte al Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE). El a fost parlamentar PSD și, în urma unui conflict cu fostul președinte Liviu Dragnea, a fost exclus din partid și s-a înscris în Pro România.

Nu a mai putut candida în 2016 pentru un nou mandat de parlamentar, deoarece instanţa l-a condamnat, în februarie 2016, la şase luni de închisoare cu suspendare, acuzaţia fiind de conflict de interese, fiindcă şi-ar fi angajat fiica la biroul de parlamentar.

Marian Neacșu a absolvit facultatea la Craiova (studii economice) și și-a început cariera la IAS Slobozia, în 1987, ca economist.

PSD-ul este partidul care va avea un număr de 42 de funcții de secretar de stat dintr-un total de 80 și 21 de prefecți dintr-un total de 42. Conducerea partidului a hotărât că aceste funcții vor fi împărțite în teritoriu în funcție de scorul pe care l-a obținut fiecare organizație în parte.

Articole similare

Back to top button