Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SliderSocialUltima ora

Speră milioane la rectificare!

Primarii sunt cu sufletul la gură după rectificarea bugetară. Și la  Târgu-Jiu situația este aceeași.  Marcel Romanescu speră să primească 7 milioane de lei de la Guvernul Cîțu, la rectificarea bugetară anunțată pentru această lună. Suma ar acoperi cele două investiții legate de Bicentenarul Revoluției lui Tudor Vladimirescu. Pe de o parte se vrea modernizarea parcului de la statuia lui Tudor, pe de alta, amenajarea unui părculeț pe terenul aflat lângă Parcul Coloanei Infinitului, donat de Fundația ”Infinitul”.

Proiectele sunt deja pregătite, spune Romanescu. Din momentul în care se primește finanțarea, obiectivele vor putea fi scoase la licitație chiar de la jumătatea lunii septembrie. Guvernul a anunțat că rectificarea va fi una pozitivă, însă în timp ce unele ministere vor primi bani, altele nu vor vedea nimic.

Edilul spune că Târgu-Jiul are nevoie de susținere pentru a putea dezvolta proiecte mari de investiții. Romanescu așteaptă finanțare și pentru cel de modernizare a zonei centrale a orașului, prin montarea de piatră cubică.

Dacă municipalitatea nu va primi toată suma de care are nevoie, o parte dintre investiții vor fi amânate pentru anii următori. Încă două proiecte ar mai fi pe masa Executivului, legate tot de Tudor Vladimirescu. Este vorba despre parcarea din fața Spitalului care ar costa în jur de 15 milioane de lei și Colegiul Național Tudor Vladimirescu.

Articole similare

Back to top button