Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SliderSocialUltima ora

Consiliul Județean nu va construi un spital nou

Deși s-a vorbit mult despre construirea unui nou spital județean, se pare că proiectul nu va fi pus în execuție, cel puțin deocamdată. Președintele Consiliului Județean spune că nu se pune încă problema construirii unei noi unități spitalicești, însă va fi executată o nouă clădire pentru SJU.

Decizia vine în urma unor studii care au cuprins atât natalitatea și mișcarea populației Gorjului, cât și gradul de ocupare al spitalelor din prezent. Vor fi înființate anumite secții de care este mare nevoie la Spitalul Județean din Târgu Jiu. Zona de Oncologie este printre cele mai ocupate din unitate, la o capacitate de 80-90%.

Proiectul va fi discutat în Comisia de Sănătate de la nivelul Consiliului Județean, fiind formată în mare parte de specialiști. Totdoată, problemele vor fi dezbătute și cu medicii din unitatea sanitară pentru a se lua cea mai bună decizie.

Cosmin Popescu spune că nu a promis construirea unui spital nou, însă cel mai probabil unitatea medicală de la Târgu Jiu va avea încă un sediu.

Proiectul privind o nouă clădire pentru SJU a fost expus și de actualul manager la unității, Dumitru Vienescu. Liberalii au fost cei care au avut ca obiectiv construirea unui nou spital, cu intenția de a demola și clădirile cele vechi.

Articole similare

Back to top button