Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CulturaSliderUltima ora

Se pregătesc evenimentele pentru 2022

 

Anul 2021 e pe final din punct de vedere al evenimentelor. Odată cu sfârșitul verii, și spectacolele și festivalurile vor lua o pauză, cel puțin până în 2022. Municipalitatea deja se gândește la sezonul estival de anul viitor, iar astăzi au avut loc discuții legate de organizarea manifestărilor.

Marcel Romanescu își dorește organizarea unui eveniment în  care să fie implicate vedetele ce s-au născut aici, în orașul lui Brâncuși. Printre ele se numără Cătălin Măruță, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, dar și Nono Semen, cel cu care primarul a purtat astăzi discuții.

Un alt târgujian vrea să se implice în activitățile culturale din localitatea natală. Acesta a plecat în capitală, unde a pus bazele unei companii, iar acum vrea să aducă un proiect pilot în Parcul Coloanei fără Sfârșit. Evenimentul va avea loc pe data de 20 august, când va fi susținut și un concert de muzică clasică.  Acesta se va încheia cu un spectacol de lumini și sunet, realizat cu drone.

Pe 20 august se va desfășura penultimul concert din seria „Turnee de poveste” în Parcul Coloanei Infinitului. Iubitorii de artă vor putea fi spectatori la Violoncellissimo – Clasic la puterea a treia. Pe 28 septembrie se va încheia seria cu Duelul viorilor.

Articole similare

Back to top button