Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SliderSocialUltima ora

Ard terenuri în Târgu Jiu!

Ard terenurile în Târgu Jiu. Un alt incendiu de vegetație a fost depistat de polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu, aflați în patrulare pe strada Pinului. Focul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 500 metri pătrați. Echipajul Poliției Locale a anunțat I.S.U Gorj și Garda de Mediu Gorj.

Pompierii au ajuns la fața locului si au actionat pentru stingerea incendiului împreună cu 4 polițiști locali. Doi sunt de la Serviciul Rutier, iar ceilalți de la Ordine Publică.

Nu este prima dată când poliția locală intervine pentru stingerea unor incendii de vegetatie. Gunoaiele aruncate la voia întâmplării ar fi una dintre cauzele izbucnirii unor astfel de evenimente. Cioburile de sticlă amplifică razele soarelui și astfel iarba uscată ia foc imediat. S-a intervenit cu escavatoare pentru securizarea zonelor și în zilele următoare se vor colecta și deșeurile din perimetru.

Canicula anunțată în această perioadă este un factor important în astfel de cazuri. Temperaturile extreme au dus la izbucnirea mai multor incendii de vegetație atât în România, cât și în alte țări.

Articole similare

Back to top button