SliderSocialUltima ora

Reținuți după scandal

Noaptea trecută, un scandal   de proporții a izbucnit în fața unui local din municipiul Motru. Polițiștii au fost sesizați printr-un apel 112 și s-au deplasat la fața locului cu mai multe echipaje.

Cu ocazia cercetărilor preliminare s-a stabilit că după miezul nopții, în fața unui local situat în Parcul Central din localitate, a avut loc un conflict spontan. Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 47 de ani, din municipiul Motru și din comuna Florești, județul Mehedinți, au început să se bată între ei, provocându-și mai multe leziuni.

În urma conflictului, un tânăr de 32 de ani din Motru a suferit răni în zona capului și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale În cele din urmă, acesta a refuzat internarea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În această dimineață, polițiștii au luat măsura reținerii celor patru, toți fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj pentru 24 de ore.

 

 

Articole similare

Back to top button