Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SliderSocialUltima ora

Ministrul Energiei, o nouă vizită la Bruxelles

Jumătatea anului 2021 și încă se fac vizite la Bruxelles pentru Planul de Restructurare al Complexului Energetic Oltenia. Ministrul Energiei a plecat duminică, imediat după conferința PNL pentru alegerea Președintelui de filială.

Virgil Popescu a mers la Comisia Europeană pentru a discuta atât despre Planul de Restructurare, cât și despre PNRR și ajutorul pentru Complexul Energetic Hunedoara. Acesta a declarat că planul CEO a fost retrimis la Bruxelles, iar acum se află în analiză.

Totuși, virgil Popescu spune că nu trebuie să ne așteptăm ca în urma vizitei sale să fie aprobat Planul de restructurare al Complexului Energetic Oltenia. Nu se știe concret când vizitele vor lua sfâșit, neexistând un termen limită pentru aprobarea lui. Autoritățile vor ca în acest an să primească un răspuns pozitiv, însă trebuie luat în calcul faptul că urmează o lună de vacanță pentru Comisia Europeană.

Ministerul Energiei nu a comunicat până acum rezultatul negocierilor de ieri cu autoritățile de la Bruxelles, însă se așteaptă un răspuns favorabil în ceea ce privește Complexul Energetic Oltenia.

Articole similare

Back to top button