Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocial

Tudor văzut prin fotografii

Tudor Vladimirescu a putut fi observat astăzi la Târgu Jiu prin fotografiile expuse la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj. Vernisajul expoziţiei a fost intitulat “România mea frumoasă”.

Prin fotografiile expuse au putut fi prezentate momente din viața pandurului, dar și documente care evidențiau timpurile trăite de acesta.

Pe lângă aceste poze prezentate care l-au avut în prim-plan pe eroul neamului românesc, au fost prezentate și fotografii care scoteau în evidență frumusețile României.

Ion Cepoi, directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, spune că la Târgu Jiu, au loc frecvent expoziții de fotografii, tablouri prin care locuitorii se pot întoarce în timp și pot privi cum a fost viața altora.

La această expoziție au participat artiști fotografi, dar și generalul Constantin Codiță, care chiar a primit o diplomă. Acesta consideră că expoziția care a avut loc în Târgu Jiu este un moment de mare valoare tocmai pentru că Tudor a putut fi readus la viața prin imagini.

Fotografiile, imaginile și documentele cu și despre Tudor Vladimirescu au fost

la sala Florin Isuf a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj.

 

Articole similare

Back to top button