Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSport

Rețineri în Gorj

Ziua de miercuri a fost o zi plină pentru polițiștii gorjeni și asta pentru că au avut loc mai multe rețineri, iar barbați cu vârste cuprinse între 24 și 31 de ani au ajuns după gratii.

De cele mai multe ori oamenii se enervează din nimicuri și acționează cum nu ar trebui. Așadar, și în Gorj, există persoane care reacționează urât atunci când se supără și chiar încep să distrugă tot ce le stă în cale sau chiar să ia la bătaie pe toată lumea.

Asta s-a întâmplat și seara trecută, când, doi barbați de 24 și 28 de ani, din comuna Bustuchin, au luat la bătaie un tânăr de 16, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Agresorii au fost reținuți pentru 24 de ore și s-au ales cu dosar penal.

Tot ieri, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal, au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi bărbați de 27 și 31 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că în urmă cu câteva zile, cei doi bărbați ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 56 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, de unde au sustras produse alimentare, două perechi de adidași și două pălării, iar pentru a-și asigura scăparea, ar fi amenințat cu acte de violență persoana vătămată.

Tot seara trecută, un grup de tineri inconștienți au doborât un stâlp de electricitate din zona Parcului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu.

Polițiștii au fost alertați, iar la fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu,  fiind întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Tinerii chiar și-au pus în pericol viața, existând riscul de electrocutare.

Din păcate, astfel de acte de vandalism, bătăi și agresiuni au început să aibă loc tot mai des în județul Gorj.

Articole similare

Back to top button