Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Tânăr dispărut pe Jiu

O plimbare relaxantă cu barca pe râul Jiu s-a transformat într-o secundă într-un moment de coșmar. Doi tineri din Târgu Jiu ce se plimbau duminică seara cu barca pneumatică pe Jiu au fost prinși de curenți în dreptul localității Vîrț. Unul dintre cei doi bărbați s-a dezechilibrat însă, a căzut din barcă și încă nu a fost găsit.

Conform informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, se pare că cei doi bărbați de 28 și 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasau cu o barcă pneumatică pe râul Jiu, în scop de agrement, cu o barcă pneumatică din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul  Rovinari, tânărul de 28 de ani, Beuran Mihai Laurențiu s-a dezechilibrat și a căzut în râul Jiu.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reușit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenți în zona digului.

În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Beuran Mihai Laurențiu nu a mai fost găsit.

În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentație.

Mihai Beuran, tânărul dispărut s-a căsătorit acum trei zile și așteaptă un copil. Soția acestuia a făcut un apel disperat pe pagina sa de socializare prin care cere prietenilor să se roage pentru ca Mihai să fie găsit în viață.

Articole similare

Back to top button