Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocial

Spectacol organizat de Doina Gorjului

Au fost introduse noi măsuri de relaxare de la data de 1 iunie, lucru care i-a bucurat pe cetățenii României.

Datorită relaxării introduse, se permite realizarea de evenimente și spectacole atât în aer liber, cât și în spațiul închis, bineînțeles fiind respectate toate măsurile impuse în plină pandemie de coronavirus.

La Târgu Jiu, la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu, duminică, va avea loc un spectacol de excepție susținut de Ansamblul Profesionist Doina Gorjului.

Directorul Ansamblului “Doina Gorjului”, Gheorghe Porumbel, spune că acest spectacol trebuia să fi avut loc pe 1 iunie de Ziua Copilului, dar din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile a fost amânat și reprogramat.

De asemenea, acesta a ținut să menționeze că mâine, împreună cu Valeriu Saraolu, coregraful ansamblului, va pleca la Bistrița Năsăud unde Ansamblul profesionist „Dor Românesc” va sărbători 25 de ani de la înființare.

Claudia Torop, directorul artistic al Ansamblului ”Doina Gorjului”, spune că acest spectacol se intitulează ”Să-mi zâmbești, Copile!” și cei care vor cânta și îi vor încânta pe cei prezenți sunt artiști precum:  Claudia Torop, Roberta Crintea, Alexandra Bleaje, Marian Medregoniu, Maria Loga și mulți alții, dar și tineri care sunt la început și cochetează cu muzica populară. Intrarea va fi liberă, iar evenimentul va începe la orele 18:00.

Evenimentul de duminică se va desfășura live și pe pagina de facebook a Ansamblului Profesionist Doina Gorjului.

Cei care vor lipsi de la acest spectacol va fi corpul de balet al ansamblului, care este angrenat în spectacolul ”Cazul lui Tudor”, al cărei premieră va avea loc miercuri, pe 9 iunie.

Articole similare

Back to top button