Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Nunți și botezuri până la 02:00

Veste bună adusă de premierul Florin Cîțu în cadrul conferinței de presă ce a avut loc aseară la Palatul Victoria.

Cîțu a precizat că evenimentele private, de tipul nunților și botezurilor, vor putea fi desfășurate într-un restaurant până la ora 2.00.

Astfel, în ședința de Guvern ce a avut loc ieri, s-a aprobat Hotărârea CNSU nr. 36 din 03.06. 2021 privind prelungirea programului restaurantelor cu încă două ore.

În prezenta hotărâre s-au adus modificări și asupra măsurilor aplicabile elevilor sau studenților și lucrătorilor transfrontalieri care fac nevata de la școală sau locul de muncă situat într-o țară, la domiciliul situat într-o altă țară.

Începând cu 1 iunie guvernul a decis să permită organizarea nunților, botezurilor și a altor evenimente private, în anumite condiții. Așadar, se vor putea desfășura evenimente în interior cu până la 50 de persoane și la exterior cu maxim 70. În schimb, dacă toți cei care participă la un eveniment sunt vaccinați, nu mai este impusă o limită de participanți.

De asmenea, starea de alertă se va prelungi și ea cu încă 30 de zile de la jumătatea lunii iunie, însă până atunci autoritățile trebuie să analizeze ce măsuri restrictive vor rămâne în continuare în vigoare și ce relaxări vor fi incluse.

Articole similare

Back to top button