Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Campanie de sterilizare pentru animale.

 

Primăria Orașului Rovinari, va susține o campanie de sterilizare a animăluțelor de companie. Acțiunea are ca obiectiv stoparea înmulțirii necontrolate a animalelor și este derulată în colaborare cu Asociația Freundeskreis Brunopet e.V.

Sterilizarea aduce foarte multe beneficii de care te poți bucura atât tu cât și companionului tău , mai exact, acesta va trăi o viață mai lungă și mai sănătoasă, fără a determina schimbări în comportamentul său, castrarea va reduce sau va  putea elimina o serie de probleme de sănătate, care pot fi dificile și / sau costisitoare de tratat, reduce semnificativ riscul de apariție a cancerului mamar, mai ales în situația în care cățeaua / pisica este sterilizată  înainte de primul ciclu de călduri și, de asemenea, elimină posibilitatea apariției problemelor medicale precum piometrul, cancerul uterin sau ovarian, perioade de călduri lungi și dese, gestații false sau nedorite și lactații nervoase.

Persoanele care doresc să își sterilizeze prietenii necuvântători, vor putea merge la Adăpostul pentru câini fără stăpân, pe strada Constructorilor, nr. 35A

Campania va începe în data de 14 iunie și se va desfășura până pe 20 iunie, iar  programările se vor putea face la numărul de telefon 0763.564.269.

 

Articole similare

Back to top button