Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Greșeală de vaccinare

Din nou Târgu-Jiul a reușit să se facă remarcat la nivel național și nu într-un sens bun. O situație revoltătoare a ieșit la iveală.

O minoră de 17 ani a fost imunizată cu ser destinat strict persoanelor peste 18 ani. Tânăra s-a prezentat la centrul de vaccinare din incinta Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu pentru programare, iar ziua următoare aceasta a fost vaccinată cu ser nerecomandat minorilor, mai exact Johnson & Johnson.

Greșeala a fost depistată în momentul în care medicii au fost nevoiți să elibereze adeverința care atestă faptul că a fost imunizată.

Conform directorului Direcției de Sănătate Publică Gorj, Narcis Stoian minora nu a manifestat nicio reacție adversă post vaccinare.

În acest caz Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a deschis o anchetă, întocmind dosar penal.

Vaccinul dezvoltat de Johnson & Johnson este un vaccin cu vector viral nereplicativ.  Regimul de administrare este monodoză, iar eficacitatea a fost calculată începand cu 14 sau 28 de zile de la vaccinare.

Articole similare

Back to top button