ActualitateSliderSocial

Cod galben de ploi în Gorj

Meteorologii au anunțat faptul că ne paște un cod galben de ploi abundente imediat după ieșirea din codul portocaliu.

În Târgu-Jiu, vremea în această seară se anunță ploioasă. Mâine, precipitațiile vor avea cantitatea de 7l/mp. Rafalele vor atinge și ele viteza de 31 km/h. Maxima zilei va fi de 17 grade, iar minima de 11 grade.

În Motru, mâine cerul se anunță acoperit de nori, iar aversele vor apărea chiar de la primele ore ale dimineții și vor fi însoțite de furtuni cu descărcări electrice. Maxima zilei va urca până la 17 grade și pe seară minima va ajunge la 11 grade.

Furtunile se vor resimți și în Bumbești-Jiu, cu descărcări electrice. Maxima zilei  va fi de 17 grade, iar minima nopții de 11 grade.

În Novaci, la noapte vor fi averse izolate. Însă mâine precipitațiile vor atinge cantitatea de 8l/mp. Maxima zilei va fi de 16 grade , iar minima serii va avea 8 grade. De asemenea rafalele vor avea o viteză de 42km/h.

În Rovinari, precipitațiile din această noapte vor avea cantitatea de 3litri/mp, însă, mâine cantitatea va ajunge la 7 litrii/mp. Maxima zilei va fi de 17 grade , iar minima serii va atinge 11 grade.

Articole similare

Back to top button