Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Paște tradițional la Curtișoara

O manifestare în care au fost promovate valorile și tradițiile gorjene a avut loc astăzi, la muzeul din satul Curtișoara. Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu a organizat astăzi o activitate în cadrul proiectului „Promovarea turismului cultural în Gorj”, ce se desfășoară în parteneriat cu mai multe instituții din județul nostru. Tema activității a fost promovarea Gorjului prin gust și frumos.

Elevii împreună cu profesorii coordonatori au organizat o masă festivă, mai exact o masă de Paște în stil tradițional.

Activitatea a debutat cu o slujbă prin care preotul a sfințit bucatele alese.

Prezenți la manifestare au fost și prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, cei doi subprefecți, un reprezentant al Consiliului Județean, dar și inspectorii școlari adjuncți. Autoritățile au ciocnit ouă roșii, au degustat bucate pregătite chiar de elevii Colegiului Economic, în laboratoarele din unitatea de învățământ, sub îndrumarea atentă a profesorilor.

Activitatea s-a încheiat cu joc și voie bună, elevii au încins o horă și au chiuit, mândrii de reușita lor.

Mai multe cadre și informații veți putea vedea, luni, 17 mai, în cadrul emisiunii Glasul Gorjului, difuzată la ora 17:20.

Articole similare

Back to top button