Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocial

Elevii gorjeni așteptați la „Academia SANITARII PRICEPUȚI”

 Academia SANITARII PRICEPUȚI este un program de formare în educație pentru sănătate și prim ajutor care s-a născut, având la bază tradiționalul concurs “Sanitarii Pricepuți” organizat, în școlile și liceele din România, de Crucea Roșie Română, cu o tradiție începută din anul 1962.

În perioada pandemiei cauzată de COVID-19 „Academia Sanitarii Pricepuți” este singurul program, gratuit, de formare în educație pentru sănătate și prim-ajutor din România fiind organizată de Crucea Roșie Română în parteneriat cu Academia Europeană pentru Asistenți Medicali.

Marius Vlaicu, președintele Crucii Roșii din Gorj, spune că acest program își propune să formeze elevi din ciclul gimnazial și liceal cu privire la diverse teme din domeniul educației pentru sănătate.

Marius Vlaicu a mai spus că organizatorii vor derula acest program de formare în mediul online, iar participanții vor avea acces la informație prin activități precum, materiale video educative și materiale scrise- manualul de formare.

Toți elevii și profesorii din România sunt invitați să se înscrie, gratuit, învățând tehnicile de acordare a primului ajutor.

În Gorj, reprezentanții Filialei Crucii Roșii din județ, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean au transmis mai multe informări la conducerea școlilor și liceelor gorjene, privind acest proiect.

Marius Vlaicu îi îndeamnă pe toți elevii, dar și profesorii gorjeni să se înscrie în cadrul acestui proiect inedit care îi poate învăța să acorde primul ajutor în situații de urgență.

Elevii participanti vor primi o diplomă de formare la finalul programului Academia SANITARII PRICEPUȚI și oportunitatea de a participa la o competiție națională, în cadrul unui echipaj de elevi coordonat de un profesor.

Articole similare

Back to top button