Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Păreri împărțite legate de noile măsuri

Noile măsuri adoptate de autorități, dar și ideea relaxării și revenirii la normalitate odată cu creșterea numărului de persoane imunizate, pare că dau roade.

Vaccinarea „la liber” dă rezultate în județul Gorj, conform primarilor care au în subordine centrele de vaccinare din localitățile componente.

La nivelul orașului Rovinari, primarul Robert Filip împreună cu parlamentarii liberali din Gorj se implică activ în procesul de vaccinare. Edilul susține că a luat decizia ca vineri, 14 mai, să dea startul maratonului vaccinării, pentru a crește numărul persoanelor care aleg să se imunizeze. Filip consideră că prin vaccinarea fără programare, oamenii devin mai doritori, deoarece scapă de teama birocrației și a timpului de așteptare.

Primarul comunei Stoina, Laurențiu Anghel, susține că această libertate la vaccinare a crescut semnificativ numărul persoanelor care trec pragul centrului. Edilul consideră că acesta este un prim pas spre revenirea la normalitate.

În Novaci, vaccinarea fără programare se pare că nu a crescut interesul cetățenilor. Numărul persoanelor care aleg să se imunizeze zilnic este unul constant.

Reamintim că până în prezent, la nivelul județului Gorj, 102.260 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19, iar la nivel național numărul persoanelor imunizate a depășit pragul de 3,7 milioane.

Articole similare

Back to top button