Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Bumbești-Pițic se pregătește de alegeri

Comuna Bumbești-Pițic se pregătește de alegeri după ce a rămas fără conducător. Primarul localității, Micky Nioață, a fost condamnat zilele trecute la o pedeapsă privativă de libertate pentru fraudă cu fonduri europene. Edilul a primit 40 000 de euro pentru înființarea unei ferme de vaci care în realitate nu a existat niciodată.

Ferma era pe numele fiicei sale care a fost de asemenea condamnată la închisoare cu executare, însă aceasta este de negăsit. Alina Doboș a fost dată în urmărire generală de către Poliția Română, iar unele surse susțin că aceasta s-ar afla în Marea Britanie.

Locul acestuia este ținut în prezent de viceprimar, însă autoritățile se pregătesc deja pentru organizarea alegerilor în această vară.

Nici partidele nu vor să fie luate prin surprindere, așadar deja s-au gândit la un candidat, al cărui nume îl țin secret, cel puțin deocamdată.

Nici PMP nu renunță la o potențială primărie, cu toate că au înregistrat un eșec la scrutinul pentru Parlamentare. Președintele PMP G  orj, Nicolae Davițoiu susține că după sărbători organizația va intra într-un proces de reorganizare și vor stabili și un candidat pentru Primăria Bumbești Pițic.

Alături de comuna gorjeană, alte 30 de localități își vor realege edilii. Autoritatea Electorală Permanentă propune Ministerului de Interne organizarea alegerilor locale parţiale pentru primării  în data de 20 iunie. Astfel, AEP propune ca depunerea candidaturilor să aibă loc între 21 şi 31 mai 2021, iar campania electorală să înceapă în data de 5 iunie 2021.

Pe lista cu funcţii de primar vacante figurează 30 de localităţi, dintre care 25 de comune şi 5 oraşe.

Articole similare

Back to top button