Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SliderSocialUltima ora

Autoritățile vin în sprijinul târgujienilor

Şi în acest an, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Primăria Municipiului Târgu-Jiu, prin Direcţia Publică de Protecţie Socială, oferă tichete categoriilor defavorizate din municipiul Târgu-Jiu al căror venit net pe membru de familie este de maxim 530 de lei.

Perioada de primire a cererilor pentru acordarea tichetelor sociale a fost 17 martie – 9 aprilie, iar astăzi s-a dat startul distribuirii lor.

Astfel peste 1000 de târgujieni vor primi sprijinul autorităților locale pentru a avea o zi de sărbătoare cu toate cele necesare. Cel mai mare număr de tichete se duc spre beneficiarii de alocație complementară,  urmând beneficiarii de ajutor social.

Valoarea unui tichet este de 50 de lei, iar pentru a le ridica, beneficiarii trebuie să se prezinte la punctul de lucru de la Stadionul Municipal.

Tot în această perioadă, 50 de pachete cu alimente vor ajunge la persoanele ce se confruntă cu probleme financiare. Un astfel de pachet conține carne de porc, de miel, dar și ouă, cozonac și suc.

Articole similare

Back to top button